22 Mayıs 2014 Perşembe

Cevizli Kakaolu Kek

Cevizli kakaolu kek tarifi yaparken en başta kıvamına dikkat etmelisiniz. Kakaolu cevizli kek tarifini yaparken iyi kabaran kek için mutlaka tüm kek malzemelerinin oda sıcaklığına gelmesine özen gösterin. Malzemelerinizin oda sıcaklığına gelmesini beklemezseniz, kekiniz sabun kalıbı gibi olacak, iyi kabarmayacaktır. Resimli kolay yemek tarifleri bloğunda anlattığımız detayları dikkate alarak yine kek hamurunuzu da olabildiğince iyi karıştırın. Burada temel kural, kek hamuru kulak memesi kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam etmenizdir. Şimdi kek tarifi için kakaolu cevizli kek tarifi ya da cevizli kakaolu kek tarifi bağlantısına tıklayarak tarifimize gidebilirsiniz. Sayfa Arama kelimeleri: Cevizli kakaolu kek, Kakaolu cevizli kekek tarifi, iyi kabaran kek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder