- Dondurucuda börek saklamak için en önemli kriter, onu pişirmeden buzdolabında dondurucuya koymaktır.
- İkinci önemli konu ise dondurucuda sakladığınız böreğinizi, pişirmek istediğinizde doğru yöntemle çözülmesini sağlayarak pişirmektir. Yani buzlu böreği pişirmek hem sağlıksız hem yağ sıçramasına neden olur. Bu nedenle, dondurucudan çıkardıktan sonra doğru biçimde çözmek gerekecektir.
- Bir diğer önemli nokta da böreğinizi doğru biçimde dondurucuya koymaktır. Zira pişmemiş börekler yanlış istiflemeyle ezilecek ve yapışacaktır.
Dondurucuya konulması için börek nasıl hazırlanır, dondurucuya konulmuş börek, dondurucudan nasıl çıkarılır ve nihayetinde dondurucudan çıkardığımız börek nasıl pişirilir konuları için buraya tıklayarak en doğru ve açıklayıcı bilgiyi fotoğraflı olarak alabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder